våra tjänster

Vill du växa och utveckla utveckla din affär? 

Vi fokuserar på affärsdrivande kommunikation. Vi tar bland annat fram ett vinnande kommunikationskonceptet, en hållbar varumärkesstrategi och användarcentrerad design – och mycket mer.

Vi erbjuder hjälp med:

75 procent av alla människor bedömer trovärdighet utifrån hur ett företags webb ser ut. Vi hjälper er att göra webben värdefull för marknadsföring och försäljning. Snygg design och effektivt content.

Rätt content, på rätt plats, vid rätt tillfälle kan få kunder välja er produkt eller tjänst. Vi hjälper er planera, producera och paketera innehåll som lockar och förklarar.

Varumärken med en stark position och identitet blir hållbara. Vi skapar en röd tråd mellan grafisk profil och vad ni står för. Har ni redan kommit så långt? Då hjälper vi er vidare på resan till bättre affärer!

När du vill bygga varumärket, annonsera, lansera en produkt eller skapa engagemang i sociala medier kan vi hjälpa till. Med oss kan du känna dig trygg i att vi utgår från era affärsmål i marknadsföringen.

En stark strategi hjälper dig göra val. Du har tydliga budskap och en plattform för kommunikation och varumärke. När du gör fler saker rätt sparar du pengar och får mer effekt. Vi hjälper dig med workshops och dokumentation.

En snygg hållbarhetsrapport eller årsredovisning skapar värde och bygger upp ert varumärke. Ett paket med content får rapporten att leva länge. Vi hjälper dig dra nytta av rapporten och är vana att jobba med noterade bolag.

bolagsresan

Vart på resan befinner du dig? 

Att driva affären genom kommunikation kräver mycket arbete. Vi är schyssta människor och hjälper gärna dig som inte vet vart du ska börja.

Startfasen

När du arbetar på ett nystartat eller ett bolag utan varumärket definierat är detta för dig.

Start me up!

Förnyelsefasen

Förr eller senare behöver alla bolag förnya sig – eller hitta rätt spår igen. Känner du igen dig?

Hitta rätt igen!

Förvaltningsfasen

Har organisationen blivit mer komplex och tidspressen ökat? Vi har lösningarna för större bolag.

Förvalta rätt

De som vet bäst.

– Vår grafiska profil som Tribe Lounge tog fram visualiserar verkligen vår affärsidé. Från start har de varit effektiva, lyhörda och professionella i sin leverans, från Office-mallar till utformandet av vår brand manual.

Fredrik Sannerhult, CEO
Hybrid Solutions

– Strongly recommended! Quick, communicative, understand the cases easily and flexible.

Scandinavia Consumer Service and Support Manager
Globalt företag

– Superprofessionellt och mångsidigt, med lång erfarenhet och blicken mot framtiden. Rekommenderas starkt!

Graphic Designer, Illustrator & Web Editor
Global B2B-koncern
"Vår grafiska profil som Tribe Lounge tog fram visualiserar verkligen vår affärsidé. Från start har de varit effektiva, lyhörda och professionella i sin leverans, från Office-mallar till utformandet av vår brand manual."
Fredrik Sannerhult
VD, Hybrid Solutions
"Det som är så coolt med Tribe Lounge är att dom har trygg erfarenhet samtidigt som är dom ett med samtiden, och dessutom har dom full koll på framtiden. Stabilt OCH fräscht och nytt på samma gång liksom! Vi är supernöjda med vår nya hemsida!"
Elin Algesten
Grundare, HRTWRK
"Med lika delar hjärta och hjärna har The Tribe Lounge på kort tid jobbat fram en webb som håller hög klass och ger vår verksamhet rättvisa. Deras engagemang för ett gott resultat går inte att ta miste på. Vi är lika nöjda som tacksamma."
Fredrik Karlsson
Direktor, Örebro Stadsmission

Dags för förstärkning in-house?

Vi har kompetensen du behöver – snabbt och effektivt.
Stärk ditt team