Örebros mest flexibla kommunikationsbyrå?

Välkommen till Tribe Lounge!

The Tribe Lounge är en snabbfotad, modern kommunikationsbyrå med fokus på business-to-business. Med över 30 års samlad erfarenhet är vi redo att hjälpa er från idé till framgång.

Strategisk kommunikationsbyrå för B2B

Alla människor, även era kunder, drivs av en kombination av olika känslor, värderingar och fakta. Tribe Lounge hjälper er att hitta ett genuint sätt att kommunicera så att ni ska kunna hjälpa era kunder att ta rationella beslut – med en skön känsla av att de har valt rätt.

Vår affärsidé är helt enkelt att hjälpa våra kunder till smartare affärer och starkare relationer genom pricksäker kommunikation. Vår kreativitet och kunskap om var och hur kommunikation kan bidra till just er resa och framgång börjar alltid med att vi lyssnar på era utmaningar.

Se våra tjänster

Vi som arbetar på Tribe Lounge

Anna Pojen, VD och kommunikationsstrateg på The Tribe Lounge.

Anna Pojen

VD & kommunikationsstrateg

Malin Karlsson, digital kommunikatör på The Tribe Lounge.

Malin Karlsson

Digital kommunikatör

Albin Sandh, kommunikatör och designer på The Tribe Lounge.

Albin Sandh

Kommunikatör & designer

Caroline Aspvik

Designer & kommunikatör

Bli en del av Triben

Är du vår nästa talang?

Skicka din ansökan

Vår Story

Grundad år 2018 kan kommunikationsbyrån The Tribe Lounge kännas som ett ungt varumärke – men faktum är att vi funnits i annan form sedan 2012.

Flera kunder har hängt med ända sen dess och vår bakgrund ger oss stabilitet i både vår kultur och vårt arbetssätt. Vi definierar oss idag som hybridbyrå. Contentbyrå, webbyrå, designbyrå, strategisk byrå...

Ja du förstår, en hybrid av allt inom kommunikation.

Om namnet

Namnetkom till ganska snabbt. Vi hade en idé om att samla kunder, partners, vänner och familj (Triben) och skapa en plats för både affärer, kunskap och en kreativ miljö i vårt bolag (Loungen).

Med lite ordlekar föll sedan själva namnet på plats!

Vår drivkraft och vision

Vi har en äkta passion för utveckling. Det är det som driver oss som bolag och som team. Visionen om en kommunikationsbyrå i Örebro som med verksamhetsnära kommunikation verkligen bidrar positivt till våra kunders affär har funnits med oss sedan 2012.

Idag är The Tribe Lounge en flexibel och kreativ hybridbyrå med många fina varumärken från hela Skandinavien i kundportföljen.

Hur kan vi hjälpa dig med kommunikation?

Vi värderar strategisk kommunikation högt och skapar relevant content som hjälper dig som kund att bygga starka varumärken.

Leveransen kan vara affärseffektiva och snygga hemsidor, säljande kampanjer och digital marknadsföring. Eller en tydlig och snyggt designad finansiell rapportering med allt från årsredovisning till PowerPoints och pressmeddelanden.

vilka utmaningar har ert företag?

Hitta rätt affärsdrivande tjänster!

B2B-bolag kan ha samma behov av kommunikation och digital marknadsföring – men ofta finns olika utmaningar beroende på vilken fas man befinner sig i.

Välj den utvecklingsfas som passar på er och få förslag på affärsdrivande tjänster.

ni är i
Startfas

Som nytt bolag eller varumärke har ni kanske inte haft tid att fixa en bra hemsida, digital marknadsföring och grafisk profil. Vi hjälper er snabbare framåt.

Här står vi

ni är i
Förnyelsefas

Ni är ett etablerat bolag med många styrkor men behöver en kreativ boost för att komma framåt och hitta en mer modern känsla och stil. Då har vi lösningen!

Stämmer på oss

ni är i Förvaltningsfas

Ni har redan varumärket och erbjudandet på plats, men tiden räcker sällan till. Då kan vi avlasta teamet och även komma med idéer om ni behöver ny inspiration!

Det känns rätt