Tjänster

Content

Relevant innehåll för din målgrupp

Värdefullt content lockar värdefulla kunder. Oavsett om det handlar om texter till hemsidan eller video för sociala medier skapar vi content som driver era affärer framåt.

På tok för många företag har dåliga företagspresentationer. Antingen är mallarna svåra att använda i praktiken eller så är designen tråkig. Ibland är de båda delarna.

Vi fixar ett startpaket med olika PowerPoint-mallar som både är enkla för er att använda och som är snygga och lyfter ert varumärke.
Ibland behöver marknad extra stöd. Det kan bero på arbetstoppar eller att någon i det ordinarie teamet går på föräldraledighet eller blir sjuk.

Genom att låna in en kommunikatör eller content manager slipper därför en utdragen och kostsam rekryteringsprocess. Vi kommer överens om en omfattning som passar för er.
03
Copywriting &
content writing
Bra texter säljer, berättar och påverkar. Det händer ofta att företag fokuserar för mycket på produkten de säljer och ger för mycket ostrukturerad information.

Vi ser till att fokus i stället ligger på vilka problem som din produkt löser för kunden. Samt att all text är anpassad efter sitt syfte.
04
Strategi för sociala medier
För att lyckas på sociala medier behöver du skapa innehåll som dina kunder tycker är intressant.  

Vi hjälper er sätta upp en strategi för era social medier och fixar inlägg som ökar antalet följare och interaktioner – vilket i slutändan leder till fler affärer för er.
05
Sökmotoroptimering (SEO)
Ni måste synas för att kunna sälja. Ett kraftfullt sätt att öka er exponering på är att optimera er hemsida för sökmotorer som Google.  

Vi hjälper er med SEO-optimerade texter, metadata och teknisk SEO så att ni dyker upp högt i sökresultaten när kunderna googlar på de problem som ni kan lösa.
06
Utbildningar & workshops
Emellanåt kan kompetensen behöva höjas i ett arbetslag. Det kan vara i samband med en ny hemsida, ett nytt varumärke, eller att ni har en ny innehållsstrategi. 

Vi utbildar och håller workshops för exempelvis utbildning i plattformen LinkedIn, utvalda CMS med fokus på redaktörskap samt varumärkesarbete.

Vanliga frågor och svar kring content

Vad är vikten av kvalitativt innehåll i en digital strategi?
Vilka faktorer bör jag överväga när jag skapar engagerande och relevant innehåll?
Hur kan jag använda content marketing för att öka min målgruppsengagemang och konverteringar?
Vilka är några effektiva sätt att distribuera och sprida mitt innehåll för att nå en bredare publik?

Kontakta Triben!

Genom att boka en gratis konsultation, utan några som helst bindningar, får du ärlig och rak rådgivning.

Ta nästa steg i ditt bolag genom kommunikation!

Fyll i formuläret eller kontakta oss på:
hello@tribelounge.se

Skicka en förfrågan

Vad vill du ha hjälp med?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.