Tjänster
Branding & varumärke

En stark identitet med grafisk profil

Bygg ett starkt varumärke genom att sätta er grafiska profil och få grunden till tydlig och engagerande kommunikation med era kunder och medarbetare.

En bra grafisk profil som speglar både ert varumärkes vision och värderingar lägger grunden för goda relationer med era kunder.

För oss är det viktigt att vi förstår era specifika behov och önskemål så att vi kan leverera en grafisk profil som verkligen sticker ut, är tydlig för era målgrupper och lättarbetad för era medarbetare. Vi har erfarenhet av att arbeta med företag inom en mängd olika branscher, så oavsett vilken typ av verksamhet du driver kan vi hjälpa dig.
Boka ett möte

Grundläggande i en grafisk profil

01
Logotyp
En stark och unik logotyp är grundläggande för att skapa ett känt varumärke och en grafisk profil. Vi kan hjälpa er att utveckla en hållbar logotyp som speglar ert varumärke och som ger en känsla av professionalitet och tillit.
02
Färger
Färgerna du väljer för din grafiska profil har stor effekt på hur ditt varumärke uppfattas av omvärlden. Vi hjälper dig att välja färger som både kommunicerar hur ni vill kännas och som fungerar i er bransch och för digital och fysisk användning som skyltar eller bilar.
03
Typsnitt
Valet av typsnitt (typografi) kan också påverka hur ditt varumärke uppfattas. Vi hjälper dig att välja typsnitt som passar din verksamhet och som ger en känsla av professionalism och tillit.
04
Bildspråk
De bilder du använder på din webbplats påverkar hur ditt varumärke uppfattas. Vi hjälper dig att välja bilder som är både relevanta för din verksamhet och som kommunicerar ditt budskap på ett effektivt sätt.
Behövs en mer omfattande guide kan företaget ta fram en brand book. som innehåller med både grafiska riktlinjer och exempel på hur företagets varumärke bör kommuniceras och användas på ett sätt som är kreativt, engagerande, konsekvent och lätt igenkännligt, på olika platser och i olika sammanhang.

Genom att ha en välutvecklad brand book kan ert företag säkerställa en konsekvent användning av ert varumärke, oavsett var det används och vem som använder det.

Vanliga frågor och svar kring grafiska profiler

Varför är det viktigt att ha en stark grafisk profil för sitt varumärke?
Hur påverkar en bra grafisk profil varumärkets igenkänning?
Vilka fördelar ger en stark och tydlig grafisk profil?
Kan en grafisk profil hjälpa till att särskilja mig från konkurrenterna?

Två starka grafiska profiler vi gjort

Kontakta Triben!

Genom att boka en gratis konsultation, utan några som helst bindningar, får du ärlig och rak rådgivning.

Ta nästa steg i ditt bolag genom kommunikation!

Fyll i formuläret eller kontakta oss på:
hello@tribelounge.se

Skicka en förfrågan

Vad vill du ha hjälp med?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.