finansiell kommunikation

Finansiell kommunikation i rätt förpackning

Alla noterade bolag lever i kvartalsårets hjul. Vi hjälper er dra nytta av det hårda arbetet ni gör. Paketera med snygg design och bygg upp en kommunikation som räcker bortom siffrorna.

01
Content och design för årsredovisning
Med kreativ design och en skarp penna i vår copywriting hjälper vi er att skapa en årsredovisning som ger verksamheten liv och bygger varumärket. Har du en teknisk leverantör hjälper vi er med  projektledningen och tar er finansiella rapportering från start till mål.

Ett par extra händer i verksamheten som ser till att allt blir korrekt och rullar på enligt plan. I bagaget har vi lång erfarenhet på området både genom  arbete som anställd på börsnoterade bolag och som leverantör.
02
Design av hållbarhetsrapport
The Tribe Lounge arbetar med erfarna hållbarhetsexperter för strategi, analys och rapporteringskrav som GRI-rapportering.

Vi skapar även hela paket för att ta er hållbarhetskommunikation vidare i er hemsida, sociala medier eller presentationer. Behöver du en projektledare för hela eller delar av hållbarhetsrapporten kan vi hjälpa er med det.
03
Corporate Communication
Lite mer formell kommunikation där huvudsyftet inte är marknadsföring – det kallar vi för Corporate Communication.

Det kan handla om att leverera på en strategi, hantera en kris, skapa kännedom eller bygga ert expertrykte. Temana kan vara paketerade i press-kit, nyheter och video. Kanske en snabbguide över verksamheten eller material som förklarar processer - dina behov styr.
04
IR-kontakt
Med oss som IR-kontakt får du avlastning samtidigt som du uppfyller kraven på en dedikerad kontakt. Vi koordinerar och kan ta hand om pressmeddelanden och skapar situationsanpassade presentationer i PowerPoint för dina möten med investerare eller föredrag på road-showen.

Allt under sekretess på insidernivå om så behövs och i gott samarbete med er CFO eller ekonomiavdelning.

Kontakta Triben!

Genom att boka en gratis konsultation, utan några som helst bindningar, får du ärlig och rak rådgivning.

Ta nästa steg i ditt bolag genom kommunikation!

Fyll i formuläret eller kontakta oss på:
hello@tribelounge.se

Skicka en förfrågan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.