Tjänster

Digital marknadsföring

Fungerar digital marknadsföring? Javisst!

När digital marknadsföring i sociala medier görs bra, då är det perfekt för att bygga varumärket eller skapa engagemang hos din målgrupp. Vi hjälper dig med kampanjer, men även hållbara koncept fördelaktigt genom månadsabonnemang.

01
Kampanjer
Kanske behöver du bygga varumärket eller lansera nya tjänster. Då hjälper vi er med budskap, design, text och annonserna. Vi ser till att det alltid finns en väg till kontakt, köp eller mer information.

En kampanj kan vara en drive i sociala medier, annonsering i Google eller print i branschpress. Eller alltihop på en gång.
02
Analys & Mätning
Även om data inte är allt så kan den berätta mycket för ett företag. Vi anpassar alltid vår analys till projektet och dess komplexitet. Med omvärldsanalys kompletterar vi gärna den hårda datan med spaningar och bedömningar.

Med specialister på Google och dataanalys i vårt nätverk kan vi se till att er marknadsföring blir mätbar och visar på möjligheter.
03
Sociala medier
Digital marknadsföring i sociala medier är allt från annonsering i Facebook till video och inlägg som driver trafik till er blogg. Ibland kanske en community med användardrivet innehåll kommer fungera bäst, ibland reels (videor) i Instagram eller TikTok.

Vi hjälper er sätta en strategi för social medier och att ta fram både innehåll och annonser som passar de sociala medier ni ska jobba med.
04
Google My Business
I Google My Business kan ni helt gratis styra den information som visas om ert företag. Möjligheterna sträcker sig långt utöver kontaktuppgifter och en korrekt plats på kartan i Google Maps.

Här kan du posta nyheter och visa upp era produkter och tjänster. Finns du på många platser och flera länder? Inga problem! Vi hjälper er att sätta upp en fullständig och proffsig profil.

Vanliga frågor och svar

Behöver vårt B2B-bolag digital marknadsföring?
Vilka fördelar kan digital marknadsföring erbjuda mitt bolag?
Vilka digitala kanaler bör jag fokusera på i min marknadsföring?
Vilka strategier kan jag använda för att generera leads och konvertera dem till kunder?

Kontakta Triben!

Genom att boka en gratis konsultation, utan några som helst bindningar, får du ärlig och rak rådgivning.

Ta nästa steg i ditt bolag genom kommunikation!

Fyll i formuläret eller kontakta oss på:
hello@tribelounge.se

Skicka en förfrågan

Vad vill du ha hjälp med?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.