Infrea

Webbdesign med fokus på content och SEO

tjänst

Webb & App

geografi

Sverige

bransch

Börsnoterade bolag

aktiviteter

Projektledning och koordinering med IR-plattformsleverantör. Webbdesign. Grafisk formgivning. UI- och UX-design. Bildval. Texter och copy. SEO, sökmotoroptimering.

Börsnoterade Infrea fick en ny och SEO-optimerad webbsida.

När börsnoterade industrikoncernen Infrea med nisch mot infrastruktur behövde göra om sin hemsida levererade The Tribe Lounge projektledning, webbdesign, innehåll, UI- och UX-design samt sökmotoroptimering.

Komplett hemsida med tydlig webbdesign

Hela hemsidan andas Infrea visuellt och förstärks med små upplevelsehöjande effekter i webbdesignen. Då Infreas webbplats riktar sig främst mot intressenter och investerare var nyhetsflöde samt finansiell information av prioritet vid upphöjning av innehåll. Med UX och UI i fokus finns behålls både överskådlighet och enkelhet samt känsla oavsett vilken enhet du surfar på. Ett grundligt arbete för SEO och call-to-actions fulländade webbprojektet.

Mockup som visar Infreas nya webbsida.

Utmaning

Att förklara vad industrigruppen Infrea är för bolag hur affärsområdenas verksamheter bidrar till att samhällen fungerar. Samtidigt som investerare och andra intressenter får insikter om varför infrastruktur är en stabil bransch, varför Infrea är unika inom sin nisch och investerar-informationen kommer i fokus.

Vår lösning

Tribe Lounge arbetade tydligt med On-page SEO i detta projekt. Dels med målgruppsanpassat innehåll, men även tydlig sidtitlar, metabeskrivningar och relaterade sökord. Med interna länkar skapade vi optimerat innehåll för Infreas marknadsnisch. Strategiskt placerade call-to-actions finns för att lätt komma åt rätt information på rätt plats. Webbdesignen baserades på innehållsplaneringen för att optimeras mot planerat content.

Börsnoterade Infreas webbsida fungerar lika bra oavsett vilken enhet du surfar på.

Vill du veta mer?

Ta kontakt med mig Albin om du är i behov av webbdesign i en befintlig eller helt ny hemsida. Vi arbetar innehållsstyrt och anpassar designen efter det för den bästa upplevelsen på din webbplats. Våra moderna verktyg för både prototyper och webbutveckling gör att du får koll på projektet. Vi erbjuder alltid en gratis konsultation.