Infrea

En mer tillgänglig Årsredovisning

tjänst

Finansiell kommunikation

geografi

Sverige

bransch

Infrastruktur

aktiviteter

Projektledning. Idé och koncept. Text och intervjuer. Design och grafisk formgivning. Copy och budskapsformulering. Tabeller. Produktion och tryck.

Infreas Årsredovisning 2020 är en smart finansiell rapport med QR-koder.

Produktion och design av börsnoterade Infreas Årsredovisning 2020 – en smart och varumärkesbärande finansiell rapport med digital integrering.

En årsredovisning som lever länge

För tredje året i rad fick The Tribe Lounge förtroendet att producera börsnoterade Infreas årsredovisning. Här läser du om strategi och verksamhet samtidigt som rapporten är varumärkesbyggande och en bra kanal för marknadskommunikation. Årsredovisningen finns både i tryckt och digital form - självklart är den digitalt integrerad med länkar och smarta bokmärken. Med QR koder bryggas innehållet i rapporten till mer digital läsning för den som vill.

Infreas Årsredovisning 2020 finnsbåde i tryckt och i digitalt format.

Utmaning

Största utmaningen var tidspress då flera andra stora projekt tog kraft i Infreas organisation som t.ex. förflyttning till Nasdaq Main Market. Nya rapporteringsformat påverkade även designen i den finansiella delen.

Vår lösning

Vi utvecklade förra årets designkoncept med tillägg av nya typsnitt samt en renare stil på grafik. Vi tog ansvaret för att skriva alla texter och utveckla innehållet mot mer från verksamheten för att levandegöra dotterbolagen och adderade förslag som exempelvis marknadstrender och riskavsnitt.

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig, Anna, om du är nyfiken på hur ni kan använda årsredovisningen för kommunikation hela året. Kanske ni behöver sätta designen eller saknar en projektledare som håller ihop ert projekt?