Case

CERTEGO

Digitala kampanjen SMART ACCESS

Digital Marknadsföring
Säkerhet
Sverige
CERTEGO tog hjälp av The Tribe Lounge när de skulle lansera en ny tjänst.

Smarta lås behöver en smart presentation. CERTEGO hörde av sig och tog hjälp av The Tribe Lounge för att ta fram visuellt material till kampanjen för deras digitala tjänst SMART ACCESS.

När CERTEGO behövde hjälp med lanseringen av den helt nya tjänsten "Smarta lås och SMART ACCESS" fick The Tribe Lounge hjälpa till. SMART ACCESS är en automatiserad och digital tjänst som beskrivs som nästa generations tjänsteerbjudande för smarta lås till flerbostadshus. Vi skapade en röd tråd mellan olika digitala och analoga material samt ett mervärde i sälj-pitchen till marknaden med en video som illustrerar hur den smarta tjänsten fungerar och vilka problem den löser. Videon kompletterar fint kampanjsidorna vi skapade på webben och de pressmeddelanden vi fixade som gick ut vid lanseringen. Att ha en delningsbar sammanfattning uppskattades av säljarna.
Kundens utmaning
Den helt nya digitala tjänsten SMART ACCESS är komplex och abstrakt att förklara utan att sätta den i ett scenario. CERTEGO ville kunna förklara fördelarna med tjänsten på ett informativt och säljande sätt till fastighetsägare inom flerbostad som är målgruppen för att köpa tjänster. Då tjänsten var helt ny och unik på marknaden fanns även ett stort nyhetsvärde att förmedla till branschen. Utmaningen var att skapa ett konkret och visuellt stöd som var lätt att dela och visa upp i möten med kunden både under lanseringen och som håller över tid utan att bli utdaterad.
Vår lösning
Vi formulerade och förenklade det tekniska till budskap och en story om hur tjänsten används. Den anpassades sen till alla kanaler och vi skapade även en video med en lagom detaljerad nivå för att förklara vilka problem tjänsten löser och hur smidig den är för både fastighetsägare och boende som ar slutanvändare. Videon blev tydlig och informativ samtidigt som den var lätt att ta till sig. Med illustrationer som matchar kampanjen och en berättande röst som följer en av de boende i processen fick kampanjen ett perfekt komplement och säljarna ett konkret stöd för att kunna förklara och sälja in tjänsten till sina kunder.
Aktiviteter i uppdrag
  • Storyline/budskap.
  • Manus.
  • Inläsning av Voice-over.
  • Animering.
  • Grafisk formgivning.
  • Texter.
  • Bilder.
  • Pressmeddelanden.
  • SoMe-poster.
  • Kampanjsidor på webben.
The Tribe Lounge arbetade fram både video med animering och storyline.CERTEGO tog hjälp av The Tribe Lounge när de skulle lansera en ny tjänst.

Kontakta Triben!

Genom att boka en gratis konsultation, utan några som helst bindningar, får du ärlig och rak rådgivning.

Ta nästa steg i ditt bolag genom kommunikation!

Fyll i formuläret eller kontakta oss på:
hello@tribelounge.se

Skicka en förfrågan

Vad vill du ha hjälp med?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Se fler exempel på lyckad kommunikation

Börsnoterade Infrea fick en ny och SEO-optimerad webbsida.

Infrea

Webbdesign med fokus på content och SEO

Webb & App

Entrédörr med passersystem i glaspartier i fasad.

CERTEGO

En video som visar varumärket

Content