CERTEGO Group

Fotografering och bildbank

tjänst

Content

geografi

Norden

bransch

Säkerhet

aktiviteter

Idé och bildbrief. Val av fotograf samt upphandling. Planering och bokning av platser. Brief till fotograf. Projektledning. Val av bilder. Beskrivning av bildmanér. Distribution.

Sommarklädda studenter som går utanför campus på ett universitet.

Egna bilder som speglar företagets erbjudande, vision och värderingar är effektktfulla och gör det enklare sätta och upprätthålla ett konsekvent ett bildmanér. The Tribe Lounge projektledde fotograferingar som gav extensivt innehåll till CERTEGOs bildbank geom två dagars fotografering.

Fotografering med smart plan gav stor bildbank

Med en bra plan kunde flera platser besökas under två dagar både i CERTEGOs nya koncept-butiker och kontor samt ute hos flera av deras slutkunder. Fotograf i projektet var Pia Green och The Tribe Lounge projektledde och deltog på plats under fotograferingen. Projektet satte ett helt nytt och samlande manér för foto och bild för varumärket som samlat tre olika bolag med få bilder i banken vid grundande av CERTEGO.

Man som handlar mat i en butik.

Utmaning

Att få tillgång till slutkunder där en säkerhetsinstallation har levererats kan vara en utmaning då du ej kan visa exakt hur lösningen ser ut - av just säkerhetsskäl. Det var även en utmaning att hitta medarbetare som kunde avsätta tid för att följa med för att ge tillgång och berätta om projekten då tempot ofta är högt med många service- och installationsuppdrag igång i verksamheten.

Vår lösning

Genom diskussioner med flera olika regioner inom CERTEGO kom ett antal kunder fram där relationen gjorde det möjligt att få komma ut på plats. Dessa bokades in av interna medarbetare. The Tribe Lounge tog fram en foto-brief och närvarade vid fotograferingen tillsammans med fotografen, Pia Green, samt valde ut bilder efteråt med instruktioner till fotografen om vilka bilder som behövde redigeras av olika skäl. På endast två tillfällen med flera fotoplatser på respektive dag byggdes en extensiv portfolio av egna bilder upp som kan användas med fulla rättigheter på alla marknader i alla kanaler.

Ett ställ med färglada kettelbells på ett gym.

Vill du veta mer?

Du kan höra av dig till mig, Albin, om du behöver bilder eller video som hjälper dig ta ditt varumärke till nästa nivå. Vi har många proffsiga fotografer i vårt nätverk och tar även bilder själva för reportage och som inhyrd redaktör.