bolagsresan

Vart är du på din resa?

Att driva affären genom kommunikation kräver mycket arbete. Oavsett vart du och ditt företag är på resan kan Tribe Lounge hjälpa till. Här hjälper och guidar vi dig som inte riktigt vet vart du ska börja.

Startfasen

När du arbetar på ett nystartat eller ett bolag utan varumärket definierat.

Start me up!

Förnyelsefasen

Förr eller senare behöver alla bolag förnya sig – eller hitta rätt spår igen. Känner du igen dig?

Hitta rätt igen

Förvaltningsfasen

Har organisationen blivit mer komplex och tidspressen ökat? Vi har lösningarna för större bolag.

Förvalta rätt

Startfasen

Är det dags att trycka på gasen?

När en verksamhet drar i gång med snabb fart och rullar på med nya kunder är det lätt att slappna av. Se till att ha en modern profil och smarta erbjudanden så att ni kan fortsätta växa.

Ni behöver se över tjänstepaketeringen och varumärkets uttryck så att ert affärserbjudande blir mer lockande och tydligt. En fräsch och modern hemsida och en genomtänkt digital närvaro hjälper er att inte bara behålla nuvarande kunder utan även att hitta nya.

Ni kommer se snyggare ut, era budskap ger glasklara besked om vad kunden kan få hjälp med eller vad nya medarbetare kan förvänta sig.  


Hitta nya kunder och öka lönsamheten!

Förslag på tjänster för dig i startfas

Vi hjälper er att skapa en tydlig plan med prioriterade aktiviteter. De ger en bra start och en trygghet i företaget så att ni kan utvecklas vidare och öka farten.

Webbplats

Ge din målgrupp en rättvis bild av ditt bolag. Vi kan exempelvis skapa stilsäkra hemsidor eller digitala versioner av din finansiella rapport – allt med grundligt SEO-arbete.

Mer om webb
Varumärkesutveckling

Varumärket är ramverket, grundstenen och en omfamnande visuell plattform för företaget. Vi hjälper er att skapa helt nya brands eller vidareutvecklar befintliga varumärken.

Mer om varumärke
Marknadsplan

Ett bra verktyg oavsett om du säljer aktier, tjänster eller produkter. Den går hand i hand med varumärket och affärsplanen och är din plattform för ditt strategiska marknadsarbete.

Mer om marknadsplan

Förnyelsefasen

Hitta rätt spår i kommunikation igen!

Förr eller senare behöver alla bolag förnya sig. Ett varumärke är inte bara en logotyp. Det digitala blir allt viktigare och teknologi blir snabbt gammal. Med en bra plan kan ni hålla konkurrenterna stången.

Genom att se över er tjänstepaketering och varumärkets uttryck kommer ni att kunna göra ert affärserbjudande mer attraktivt och magnetiskt igen.

En proffsig och fokuserad digital närvaro med konkreta marknadserbjudanden banar väg för lönsamhet och en ljus framtid.

Nuvarande kunder förstärks i vissheten om att ni är rätt val och ni bygger upp ett hållbart ekosystem av kommunikation som hjälper er att hitta rätt kunder.Bli moderna, nytänkande och precis så bra som ni bara kan bli!

Förslag på tjänster för dig i förnyelsefas

Vi hjälper er att modernisera och fräscha upp ert varumärke och er digitala marknadsföring.
Ta smarta steg mot att bli både snyggare och mer lönsamma.

PowerPoint

Låt företagspresentationen hjälpa er att locka kunder, investerare eller medarbetare. Vi fixar PowerPoints som väcker intresse och effektivt bär er information.

Mer om PowerPoint
Varumärkesutveckling

Varumärket är ramverket, grundstenen och en omfamnande visuell plattform för företaget. Vi hjälper er att skapa helt nya brands eller vidareutvecklar befintliga varumärken.

Mer om varumärke
Content

Oavsett om det handlar om företagspresentationer eller sociala medier så kan vi skapa content som känns genuint och som driver era affärer framåt.

Mer om content

förvaltningsfasen

Hinner ni inte med kommunikationen?

Ibland är det svårt att hinna med ”sitt jobb”. Kanske har organisationen blivit mer komplex och tidspressen ökat? I verksamheter där varumärket sitter i väggarna kan ett utifrån-perspektiv och ett par extra händer hjälpa till att får rätt saker att hända.

Genom att marknadsföra er tjänstepaketering och varumärket kommer ni att kunna göra ert affärserbjudande attraktivt och magnetiskt även framåt.

En proffsig och fokuserad digital närvaro med konkreta marknadserbjudanden banar väg för lönsamhet och en ljus framtid.

Nuvarande kunder förstärks i vissheten om att ni är rätt val och ni bygger upp ett hållbart ekosystem av kommunikation som hjälper er att hitta rätt kunder.Bli relevant för era framtida målgrupper!

Förslag på tjänster för dig i förvaltningsfas

Vi hjälper er att modernisera och fräscha upp ert varumärke och er digitala marknadsföring.
Ta smarta steg mot att bli både snyggare och mer lönsamma.

SEO

Alla företag som finns digitalt bör arbeta med SEO. Med bra SEO kan du synas, helt organiskt, i sökresultat som just din målgrupp och kunder söker efter.

Mer om webb & SEO
Sociala medier

Vi analyserar och hittar rätt kanaler för er, samtidigt som vi skapar värdefullt innehåll för just era målgrupper. Content marketing i sin finaste form – rätt innehåll på rätt plats! 

Mer om sociala medier
Utbildningar & coaching

Med strukturerade utbildningar och workshops i digital eller fysiska miljöer, jobbar vi med varumärkets varför, webbprojektets struktur eller personas för marknadsplanen.

Mer om utbildningar

Kontakta Triben!

Genom att boka en gratis konsultation, utan några som helst bindningar, får du ärlig och rak rådgivning.

Ta nästa steg i ditt bolag genom kommunikation!

Fyll i formuläret eller kontakta oss på:
info@tribelounge.se

Skicka en förfrågan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

© 2023 The Tribe Lounge All Rights Reserved