vilka utmaningar har ditt företag?

Hitta rätt affärsdrivande tjänster!

B2B-bolag kan ha samma behov av kommunikation och digital marknadsföring – men ofta finns olika utmaningar beroende på vilken fas man befinner sig i. Välj den utvecklingsfas som passar på er och få förslag på affärsdrivande tjänster.

ni är i
Startfas

Som nytt bolag eller varumärke har ni kanske inte haft tid att fixa en bra hemsida, digital marknadsföring och grafisk profil. Vi hjälper er snabbare framåt.

Här står vi

ni är i
Förnyelsefas

Ni är ett etablerat bolag med många styrkor men behöver en kreativ boost för att komma framåt och hitta en mer modern känsla och stil. Då har vi lösningen!

Stämmer på oss

ni är i Förvaltningsfas

Ni har redan varumärket och erbjudandet på plats, men tiden räcker sällan till. Då kan vi avlasta teamet och även komma med idéer om ni behöver ny inspiration!

Det känns rätt

Startfasen

När en verksamhet drar i gång med snabb fart och rullar på med nya kunder är det lätt att slappna av. Se till att ha en modern profil och smarta erbjudanden så att ni kan fortsätta växa.

Hitta nya kunder och öka lönsamheten

Ni behöver se över tjänstepaketeringen och varumärkets uttryck så att ert affärserbjudande blir mer lockande och tydligt. En fräsch och modern hemsida och en genomtänkt digital närvaro hjälper er att inte bara behålla nuvarande kunder utan även att hitta nya.

Ni kommer se snyggare ut, era budskap ger glasklara besked om vad kunden kan få hjälp med eller vad nya medarbetare kan förvänta sig.  


behov i startfasen

Vi hjälper er att skapa en tydlig plan med prioriterade aktiviteter. De flesta verksamheter i startfasen brukar ha behov av de tjänster vi lyfter fram här. De ger en bra start och en trygghet i företaget så att ni kan utvecklas vidare och öka farten.

Förnyelsefasen

Hitta rätt spår i kommunikationen igen

Förr eller senare behöver alla bolag förnya sig. Ett varumärke är inte bara en logotyp. Det digitala blir allt viktigare och teknologi blir snabbt gammal. Med en bra plan kan ni hålla konkurrenterna stången.

Genom att se över er tjänstepaketering och varumärkets uttryck kommer ni att kunna göra ert affärserbjudande mer attraktivt och magnetiskt igen. En proffsig och fokuserad digital närvaro med konkreta marknadserbjudanden banar väg för lönsamhet och en ljus framtid. Nuvarande kunder förstärks i vissheten om att ni är rätt val och ni bygger upp ett hållbart ekosystem av kommunikation som hjälper er att hitta rätt kunder.


Behov i förnyelsefasen

Vi hjälper er att modernisera och fräscha upp ert varumärke och er digitala marknadsföring. De flesta verksamheter i förnyelsefasen brukar ha behov av de tjänster vi lyfter fram här. Ta smarta steg mot att bli både snyggare och mer lönsamma.

Förvaltningsfasen

Ibland är det svårt att hinna med ”sitt jobb”. Kanske har organisationen blivit mer komplex och tidspressen ökat? I verksamheter där varumärket sitter i väggarna kan ett utifrån-perspektiv och ett par extra händer hjälpa till att får rätt saker att hända.

Bli relevant för era framtida målgrupper

Genom att marknadsföra er tjänstepaketering och varumärket kommer ni att kunna göra ert affärserbjudande attraktivt och magnetiskt även framåt. En proffsig och fokuserad digital närvaro med konkreta marknadserbjudanden banar väg för lönsamhet och en ljus framtid. Nuvarande kunder förstärks i vissheten om att ni är rätt val och ni bygger upp ett hållbart ekosystem av kommunikation som hjälper er att hitta rätt kunder.


Behov i förvaltningsfasen

Vi hjälper er att hålla ihop kommunikationen så att den alltid har en röd tråd. Dessutom hjälper vi er skapa content som är anpassat för era olika kanaler. De flesta verksamheter i förvaltningsfasen brukar ha behov av de tjänster vi lyfter fram här. Våra tjänster frigör er egen tid för annat.

När en verksamhet drar i gång med snabb fart och rullar på med nya kunder är det lätt att slappna av. Se till att ha en modern profil och smarta erbjudanden så att ni kan fortsätta växa.

Boka en gratis konsultation!

Genom att boka en gratis konsultation, utan några som helst bindningar, får du ärlig och rak rådgivning om hur du kan ta nästa steg i ditt bolag genom kommunikation!

Vad kul att du är nyfiken på oss,
vi är nyfikna på dig! :)

Håll utkik efter vår e-post i din inkorg.
Oops! Något gick fel.
Testa igen.
Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vårt integritetsmeddelande
Medarbetare på kommunikationsbyrån The Tribe Lounge.

© 2022 The Tribe Lounge All Rights Reserved