BLOGGEN

Malin Karlsson

22/3/21

Våra bästa inspirationskällor till kommunikation Del 1

Inspiration är viktigt tycker vi i Tribe Lounge. Men vart får vi egentligen vår dagliga dos av inspiration och bra kommunikation, just nu? Först ut i serien att dela med sig är Malin.

Malin Karlsson

July 29, 2021

Mina topp 3 inspirationskällor just nu:

  1. Alexandra Bylund på Instagram. Hon levererar grymt bra tips gällande hur företag ska arbeta och förhålla sig på sociala medier. Och går gärna in lite mer på djupet.
  2. Boken Strategisk improvisation för effektiv kommunikation. Har precis börjat läsa den och tycker den tar upp lärorika och häftiga exempel på kommunikationsarbeten under lite press. Som när Barack Obama skulle komma på besök i Sverige, och kommunikationsansvariga på KTH fick två veckor på sig att förbereda hans visit vid universitetet.
  3. Anders Lindén på LinkedIn. Creative Director och ägare av King King King. Hans slideshows på LinkedIn består av både relevant och intressant content. Han berör både ämnen som typsnitt och huruvida man tycker om skruvkork eller klassisk kork på vinflaskan. Och allting knyts ihop med en röd tråd. Snyggt och bra jobbat!

Vill du prata grym kommunikation?

Connecta med mig!