BLOGGEN

Malin Karlsson

3/8/22

Lär känna Tribens nya designer & kommunikatör: Caroline!

Sommaren innebär värme, ledighet och avkoppling. För oss på Tribe Lounge innebär det även att vi äntligen har fått en ny kollega. Vem är vår nya designer och triber? Hör hennes egna ord här nedan.

Malin Karlsson

August 3, 2022

Kul att ha dig på plats! Vill du berätta lite om dig själv för läsarna?

Caroline heter jag, även kallad Carro. Jag kommer direkt från yrkeshögskolan Brobygrafiska i Sunne där jag studerade till grafisk formgivare. Jag är ursprungligen ifrån en annan liten värmländsk stad, nämligen Filipstad. Intresset för design och kommunikation fann jag redan som 16-åring när jag började läsa Media, film och foto på gymnasiet och har fortsatt i det spåret sedan dess och planerar att fortsätta med det framöver.

 

Vad kommer du att jobba med här på Triben?

Här på The Tribe Lounge kommer min roll att vara Designer och kommunikatör. Det innebär att jag exempelvis kommer sitta mycket i Adobes olika program och arbeta med kundprojekt, samt även Tribe Lounge egna kommunikation.

 

Berätta om dina styrkor!

Mina styrkor skulle jag säga är att jag verkligen är kreativ och gillar att hitta de bästa designlösningarna för att få en så bra produkt som möjligt. Jag gillar också att testa nya saker och utvecklas vilket jag ser stora möjligheter till här på The Tribe Lounge!

 

Arbetar gör du ju inte hela dagarna, vad hålls du med på fritiden?

Förutom att umgås med familj och vänner så tycker jag om att springa runt på olika loppisar och hitta fynd till min LP-samling och krukor till mina alltför många växter (men ärligt talat, kan man få för många Elefantöron?). Konserter och musik är också ett stort intresse.

Vill du veta mer om Carro? Lägg till henne som kontakt på LinkedIn!

Läs mer från bloggen