BLOGGEN

Albin Sandh

25/10/19

Tribe Lounge på P4 Örebro!

The Tribe Lounge har varit med på lokalradion – två gånger på en vecka. Vi berättar om samarbetet med Studentuppdrag på Örebro universitet och näringslivet och vilka fördelar vi ser i det.

Albin Sandh

July 29, 2021

Radio: Uj uj uj, som vi säger i Örebro. Vilken vecka! Vi har varit med i Sveriges Radio P4 Örebro inte mindre än två gånger! Liveradio dessutom, superkul och en ny erfarenhet. I videon berättar vi hur DET var att ha micken i ansiktet och veta att här finns inga omtagningar. Radion kom till oss för att göra reportage om hur samarbete mellan Örebro Universitets Studentuppdrag och Näringslivet kan leda till att kompetensen behålls här istället för att försvinna till exempelvis Stockholm eller andra storstäder. Kul! Lyssna gärna på båda reportagen här:Albin i radion(spola fram till 1:05:01), Anna & Pia i radion (spola fram till 1:35:49 för del 1 sen kommer en del till efter låten). Vårt tips till företag: dra nytta av all den kompetens som finns på vårt fina universitet. Vem vet, kanske hittar ni precis som vi helt rätt person till ert team!

PRV: I slutet på dagen blev sen Anna inropad i ett samtal som hölls mellan bland annat PRV, Svenskt Näringsliv, Epiroc och Örebro Universitet och Niclas Molinder och Fredric Öjebrandt. De hade haft en spännande dag om immateriella rättigheter på Örebro Universitet och avslutade sen här på Creative House där vi har vår Tribe’s Lounge, för att berätta lite om vad Örebro Universitets Studentuppdrag betytt för oss i samband med att det var så vi hittade vår Albin. Då fick Anna träna på fem-minuterspitchen: berätta snabbt och förhoppningsvis intressant vad ditt företag kan hjälpa till med. Vi jobbar ju med Varumärkesutveckling, men inte med patent. Däremot har det vid flera tillfällen hänt att vi hjälp företag att ta kontroll över sitt varumärke i sociala medier, kunde vi berätta!

Ha nu en härlig fredag!

Är du intresserad av att göra ett studentuppdrag?

Jag har själv varit student och vet hur viktigt det är att komma ut i arbetslivet. Maila mig eller connecta via Linkedin så snackar vi arbetsliv!