BLOGGEN

Malin Karlsson

25/10/21

Fem snabba med Tribens senaste tillskott: Elin

Elin har arbetat som Webbredaktör här på The Tribe Lounge sedan sedan drygt ...två veckor tillbaka?! Tiden springer så fort här på Triben! Hon förstärker Tribe Lounge ända till sista januari i samband med ett stort webbprojekt som är i full gång. Här kommer fem frågor till vår nya härliga tribe-medlem.

Malin Karlsson

October 25, 2021

Hej Elin! Kul att ha dig här, kan du berätta lite om dig själv?

Kul att få vara här! Jag heter Elin Nilsson, är 26 år och kommer ursprungligen från Sundsvall även kallad Drakstaden. Jag kände ganska tidigt att jag ville uppleva mer än vad hemstaden hade att erbjuda. Så efter att ha jobbat ett tag i Stockholm började jag studera på Örebro universitet där jag nu tre år senare tagit examen i Medie- och kommunikationsvetenskap.

 

Kan du beskriva din roll här på The Tribe Lounge?

Jag är kommunikatör, men jobbar främst nu som Webbredaktör här på The Tribe Lounge. Just nu håller jag och gänget på med ett globalt projekt där vi flyttar över flera skandinaviska hemsidor till en helt ny plattform. Det är väldigt spännande att få vara en del av ett så stort webbprojekt!

 

Vad skulle du säga är dina styrkor?

Att jag är nyfiken och vågar testa nya saker och utforska nya miljöer. Jag flyttat runt en hel del genom åren och testat på flera olika jobbutöver mina studier, jag har till exempel jobbat sex år inom kundservice. För varje ny erfarenhet märker jag hur man utvecklas och ser världen från ett annat perspektiv än tidigare. Rent konkret inom kommunikation har jag kunskap inom CMS-verktyg, skriva text till webb samt grafisk design.

 

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Jag älskar att tävla och har ofta spelkvällar med mina vänner, jag är speciellt vass på Musikquiz och antar gärna en utmaning. Jag är även en väldigt social person som älskar att anordna olika typer av event för min familj och vänner.

 

Sist men inte minst, har du någon dold talang?

Inte för att skryta, men jag är riktigt duktig på att baka!

Vi är superglada över att få ha Elin här, och hoppas att hon kommer bjuda Triben på sina legendariska bakverk snart!

Något helt annat – vi är listade på DesignRush!

I och med att vi lanserade vår nya hemsida har vi blivit listade på DesignRush Agency Directory. En webbsida där du kan hitta högrankade webbsidor inom webbdesign, din byrå för ditt nästkommande projekt och mycket mer. Vi är glada för möjligheten och tackar DesignRush för det.

Connecta med Elin!

Elin finns på LinkedIn hon med - connecta med henne här nedan!

Läs mer från bloggen