BLOGGEN

Malin Karlsson

4/3/21

5 snabba frågor till vår nya kommunikatör

Nu är hon igång! Vår nya kommunikatör Malin har gjort sin första vecka hos oss och det är dags för er att få lära känna henne lite närmare. Här kommer fem snabba frågor om kommunikation, The Tribe Lounge och hennes bakgrund.

Malin Karlsson

July 29, 2021

Hej Malin! Så kul att äntligen få ha dig på plats. Hur känns det nu när en vecka gått i Triben?

Det känns fantastiskt bra. Nu börjar alla praktiska saker falla på plats och jag börjar kunna sätta mig in i arbetet och våra kunder lite mer. Samt så har jag börjat träffa lite kollegor i huset, och fått träffa vår supersöta kontorshund Benzo!

Berätta nu, vem är Malin? Vad har du för bakgrund?

Jag är född och uppvuxen i Örebro och har en ganska lång bakgrund inom idrottsvärlden. Jag läste NIU(nationell idrottsutbildning) och natur på gymnasiet och spelade basket i Örebros damlag fram till 2014, och var då även med och vann vår div 2 serie. Nu blir det mest löprundor och padel som motion. 2019 tog jag min kandidatexamen i Medier, kommunikation & PR från Örebro universitet med inriktning inom strategisk kommunikation. Sedan dess har jag både jobbat och vidareutbildat mig. Det roligaste var nog min utbildning på Berghs där jag fördjupande mig inom sociala medier och framtidens kommunikation. Och såklart min utbytestermin i Singapore, där jag läste vid ett av de topprankade nya universiteten i världen inom Media och kommunikation: Nanyang Technological University.

Vad var det som gjorde att du sökte till The Tribe Lounge?

Profileringen passade mig bra. En utåtriktad, kreativ och kunskapstät kommunikationsbyrå som jobbar med bland annat finansiell kommunikation och marknadskommunikation, vilket jag själv är intresserad av. Sedan såg jag stora möjligheter med att vara på en lite mindre byrå, då det lite automatiskt innebär att alla måste vara delaktiga och drivna i arbetet för att man ska kunna skapa högkvalitativ kommunikation. Och det är motiverande för mig.

Vad hoppas du kunna bidra med som vår nya kommunikatör?

Textproduktion, strategi och publicering på sociala medier samt trendspaningar till en början. Jag anser mig själv vara ganska bred inom kommunikationsområdet, men har djupare kunskap inom just sociala medier och webb. På sikt hoppas jag kunna få mer insikt och kunskap inom varumärkesutveckling och marknadskommunikation för att kunna bidra ännu mer där också.

Berätta något oväntat om dig själv!

Jag ÄLSKAR gubbrock! Med Bruce Springsteen som favoritartist. Jag kan nog alla hans låtar.

Vill du prata kommunikation med Malin? Ring henne på 073-337 33 08, eller connecta på LinkedIn!

Hej! Kul att träffas.

Skulle du vilja komma i kontakt med mig kan du lägga till mig på Linkedin eller slänga iväg ett mail här nedan.